ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Πέταξαν Χρυσαυγίτη στο λιμάνι!

χανιά-πέταξαν-χρυσαυγίτη-στο-λιμάνι-714092

Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας ακολουθούν τα χθεσινά επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στα Χανιά, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αριστερών και αντιφασιστικών οργανώσεων που προκάλεσαν αναστάτωση σε πολίτες και κινητοποίησαν τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη έξι ατόμων, τεσσάρων μελών της Χρυσής Αυγής και δύο μελών αντιφασιστικών οργανώσεων.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις επτά το απόγευμα όταν περίπου 20 άτομα μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν μικρή πορεία από τη Δημοτική Αγοράπρος την πλατεία Καταστημάτων.

Μέλη αριστερών οργανώσεων, όπως η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία και η Ανταρσύα, ενημερωθηκαν ότι άτομα της Χρυσής Αυγής προχώρησαν σε τραμπουκισμούς σε βάρος αλλοδαπών έξω από τη Δημοτική Αγορά και στο ύψος της Αποκορώνου.

Την ίδια ώρα μια δασκάλα που ανήκει στην Αντιφασιστική Πρωτοβουλία ανέφερε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής που την αναγνώρισαν, ενώ κινούνταν στο Παλιό Λιμάνι, την έβρισαν με χυδαίο τρόπο και έτσι η ατμόσφαιρα πυροδοτήθηκε με αποτέλεσμα αριστεροί και Χρυσαυγίτες να συγκρούονται σώμα με σώμα.

Μέλος της Χρυσής Αυγής μάλιστα βρέθηκε να κολυμπάει μέσα στα νερά του Ενετικού Λιμένα.

flashnews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου