ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντοπούλου σε Μαρκογιαννάκη: «Είσαι αρχιερέας της συγκάλυψης…»

κωνσταντοπούλου-σε-μαρκογιαννάκη-ε-714332

Στα μαχαίρια για άλλη μια φορά βρέθηκε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της κατ’ αντιπαράστασης εξέτασης των κ.κ. Ιωάννη Διώτη και Κώστα Μπίκα προκάλεσε την έκρηξη της κ. Κωνσταντοπούλου η οποία χαρακτήρισε τον κ. Μαρκογιαννάκη «αρχιερέα της συγκάλυψης που θα μείνει στην ιστορία».

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγήκε ουρλιάζοντας από την αίθουσα με τις φωνές της να ακούγονται στους διαδρόμους της βουλής. Την ακολουθούσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας λέγοντάς της «άντε από δω ρε νούμερο…», συμφωνόντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο με τον πρόεδρο.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης έληξηε τη διαδικασία θεωρόντας ότι οι δύο μάρτυρες δεν έπεσαν σε αντιφάσεις, συμπέρασμα με το οποίο προφανώς δεν συμφώνησε η κ. Κωνσταντοπούλου.

H απάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Απόψε μεθοδεύτηκε με τον πλέον προκλητικό τρόπο η ακύρωση της κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης των μαρτύρων κ. Μπίκα και Ι. Διώτη που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Με δικονομικά προσχήματα, με συνέχεις παρεμβάσεις, με ύβρεις και λοιδορίες ο κ. Μαρκογιαννάκης υλοποίησε το προμελετημένο σχέδο του. Δεν έκρυψε ούτε την αγωνία του μην τυχόν και προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση, εν’ όψη της επικειμένης κατάθεσης του κ. Βενιζέλου,, την οποία είχε φροντίσει να διοργανώσει μαζί του, ερήμην της Επιτροπής. Τον καταγγέλλουμε ως θλιβερό αχθοφόρο των σχεδίων συγκάλυψης που πυρετωδώς καταστρώνουν αυτές τις ημέρες οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τους εμπλεκόμενους στη Λίστα Λαγκάρντ.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ

ΘΩΔΟΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου