ΕΛΛΑΔΑ

Σε απολογία καλείται στη Βουλή ο Χρ.Παππάς

σε-απολογία-καλείται-στη-βουλή-ο-χρ-παπ-715311

Την πρόθεσή του να καλέσει για εξηγήσεις τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, αναφορικά με την χυδαία πράξη του να ουρήσει έξω από το MEGA κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας του κόμματός του, ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Απαντώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Παππάς δήλωσε πως δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στην κλήση της Επιτροπής, και πως λογοδοτεί μονάχα «στο λαό που αντιστέκεται και στη Δικαιοσύνη που ένα κομμάτι της δείχνει πως αντιστέκεται».

«Να πάψει η Βουλή να κάνει τα χατίρια των καναλαρχών και των βαρόνων των σφογγοκωλάριων της Μέρκελ. Αποτελεί θράσος να μιλάνε για χυδαιότητα, εκείνοι που πουλάνε την Ελλάδα μας κομμάτι-κομμάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς.

Την πράξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής καταδίκασε η ΕΣΗΕΑ, τονίζοντας ότι «η ακατανόμαστη συμπεριφορά πρέπει να αφυπνίσει και να προβληματίσει όλους τους πολίτες, γιατί επιθυμία της Χρυσής Αυγής είναι να επικρατήσουν στην κοινωνία μας ο λαϊκισμός και η εθνοκαπηλεία.»

«Η επίθεση κατά του σταθμού είναι ακόμη ένα δείγμα του πως αντιλαμβάνονται τα μέλη της την πολιτική δράση και τι είδους κοινωνία οραματίζονται» τονίζεται στην ανακοίνωση της Ενώσεως Συντακτών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου