ΕΛΛΑΔΑ

Delivery κινητών τηλεφώνων μέσα στις φυλακές Δομοκού

delivery-κινητών-τηλεφώνων-μέσα-στις-φυλακές-715776

Άφωνοι έμειναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Δομοκού, καθώς μέσα σε μία κατσαρόλα εντόπισαν κρυμμένα 3 κινητά, 2 φορτιστές και 2 hands free.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια γυναίκα η οποία χθές όταν επισκέφθηκε κρατούμενο προσπάθησε χθες να περάσει κινητά τηλέφωνα κρυμμένα μέσα σε κατσαρόλα.

Αρχικά το βάρος της κατσαρόλας έκανε εντύπωση στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι στη συνέχεια την “ακτινογράφησαν” σε ειδικό μηχάνημα και διαπίστωσαν ότι η κατσαρόλα δεν ήταν και τόσο αθώα όσο φαινόταν εκ πρώτης όψεως.

Η κατσαρόλα είχε διπλό πάτο, ο οποίος είχε κλειστεί με σιδερόστοκο, ενώ είχαν βάψει όλη την κατσαρόλα ξανά, έτσι ώστε με το μάτι να μην μπορεί κανείς να διακρίνει το παραμικρό.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα, ωστόσο συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και μάλιστα με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Δομοκού το τελευταίο 48ωρο έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τα κελιά και τους χώρους των φυλακών και σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο και δυο συσκευασίες με ηρωίνη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου