Με τοπικό χρώμα

Τελευταία ενημέρωση: 2013-03-23, 15:50:54
Με τοπικό χρώμα

Η Πειραματική Σκηνή συνεχίζει με επιτυχία τις παραστάσεις της  σύγχρονης ξεκαρδιστικής κωμωδίας του Βολιώτη Αντώνη Μαραγκάκη «Δάνεισέ μου τη γυναίκα σου» προσφέροντας άφθονο γέλιο στο θεατρόφιλο κοινό, στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 9.00 μ.μ. και την Κυριακή αντίστοιχα στις 8.00 μ.μ.

Το έργο διαδραματίζεται στο σπίτι ενός ζωγράφου που ζει με την γυναίκα του και την χήρα νύφη του. Η ζωή κυλάει όμορφα μεταξύ τους, μέχρι που ένας παιδικός του φίλος (και προσωπικός του γιατρός) με το πρόσχημα ότι πρόκειται να κάνει μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση στην καρδιά, του ζητά ως τελευταία του επιθυμία να του δανείσει την όμορφη γυναίκα του. Αυτό το αίτημα δημιουργεί πολλούς μπελάδες στον ήδη ζηλιάρη και καχύποπτο σύζυγο, που τελικά πείθεται να ικανοποιήσει την επιθυμία του φίλου του. Το πρόβλημα όμως γίνεται πιο μεγάλο όταν η γυναίκα του μένει έγκυος. Τελικά το παιδί τίνος είναι; Δικό του, του γιατρού ή του άλλου παιδικού του φίλου του;

Μια σύγχρονη Ελληνική κωμωδία που η δράση του έργου και των χαρακτήρων σε συνάρτηση με τον γρήγορο ρυθμό της παράστασης προσφέρουν άφθονο και αβίαστο γέλιο.  Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Αντώνη Μαραγκάκη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Χρήστου Κουζιώκα.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Αντώνης Μαραγκάκης, Νάνση Λούμπαρδου, Δημήτρης Πανταζής, Θεοδώρα Νονόγλου, Σπύρος Χαλκιάς.

H προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει  μια  ώρα  πριν  την  παράσταση  στο  ταμείο  του  Θεάτρου. Η παράσταση πραγματοποιείται με την συνεργασία του Δήμου Βόλου, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=