ΕΛΛΑΔΑ

Ψηφίζουν την Κυριακή στο ΠΑΣΟΚ

ψηφίζουν-την-κυριακή-στο-πασοκ-17768

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία. Αύριο Κυριακή σε όλο το Νομό τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν για την εκλογή των 31 συνέδρων του κόμματος, καθώς και των συνέδρων της νεολαίας που θα συμμετέχουν στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την ερχόμενη Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρτίου.

Εκλογικά Τμήματα θα λειτουργήσουν σε όλο το Νομό και κάθε Δήμος θα εκλέξει τους αντιπροσώπους που του αναλογούν αν η συμμετοχή καλύψει το όριο που ορίζουν οι εγκύκλιοι του Κινήματος. Η επιπλέον συμμετοχή αυξάνει αναλογικά και τους αντιπροσώπους που εκλέγονται.

Σε όλα τα εκλογικά τμήματα οι εκλογές θα αρχίσουν στις 08.00 και θα τελειώσουν στις 19.00 το απόγευμα.

Στο Δήμο Βόλου θα υπάρχουν δύο κάλπες, μια για τους Συνέδρους του 9ο Συνεδρίου και μια για το Συνέδριο της Νεολαίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη και οι φίλοι που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο καθώς και όσοι συμπληρώσουν κατά την προσέλευσή τους αίτηση εγγραφής ή επικαιροποίησης των στοιχείων τους. Μαζί τους πρέπει να έχουν ένα δημόσιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας στο οποίο να αναφέρεται και η ημερομηνία γέννησης.

Λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής κατάστασης του Κινήματος και προκειμένου να καλυφθούν κάποια έξοδα των οργανώσεων κάθε μέλος ή φίλος που θα ψηφίζει θα καταβάλλει 2 ευρώ.

«Το συνέδριό μας είναι η μεγάλη ευκαιρία για να μετασχηματισθεί το ΠΑΣΟΚ σε ένα σύγχρονο, θεσμικό, δημοκρατικό, ανοιχτό και συλλογικό κόμμα.

Είναι η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε τον εαυτό μας για να αλλάξουμε την κοινωνία.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 σε όλη την Ελλάδα και στο Νομό μας γίνονται οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων καθώς και των συνέδρων του συνεδρίου της Νεολαίας που θα διεξαχθεί πριν το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Καλούμε τα μέλη τους φίλους και κάθε Έλληνα πολίτη που πιστεύει ότι μπορούμε να κάνουμε ξανά την πατρίδα μας κανονική χώρα να συμμετέχει στις διαδικασίες» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Συνεδρίου.

Τα εκλογικά τμήματα

ανά Δήμο

Στο Δήμο Βόλου το κτήριο Δίαυλος (Τοπάλη – Δημητριάδος) και τα πρώην Δημαρχεία Νέας Ιωνίας, Νέας Αγχιάλου, Αγριάς και Πορταριάς.

Στο Δήμο Αλμυρού στο Δημαρχείο Αλμυρού, στο Δήμο Ρήγα Φεραίου στο ΚΕΠ Βελεστίνου και στο ΚΕΠ Στεφανοβικείου, στο Δήμο Νοτίου Πηλίου στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής και στην πρώην Κοινότητα Τρικερίου, στο Δήμος Ζαγοράς στο Δημαρχείο Ζαγοράς, στο Δήμο Σκιάθου στο ΚΑΠΗ Σκιάθου

στο Δήμο Σκοπέλου στο Δημαρχείο Σκοπέλου και στο Δήμο Αλοννήσου στο Δημαρχείο Αλοννήσου.

Οι υποψήφιοι ανά Δήμο είναι:

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Βακουφτσή Κερασίνα (Σούλα), Γίτση Μαρία, Γκαμπένης Κων/νος, Γουσουτίδης Χρήστος, Θαρσίτη Βασιλική, Καλοπίτας Γιώργος, Κατράνη Ταξία, Κούντριας Θανάσης, Κουτσούκος Δημήτρης, Κωνσταντής Ευστάθιος, Μητρομάρας Γιώργος, Πλιάκας Θωμάς, Πρίγκος Γιάννης, Ρίζος Δημήτρης, Σκρίμπας Θανάσης, Τσαλαπόρτας Γιώργος, Τσαλίκη Νερατζούλα (Τζούλια), Τσεμπερλίδου Ευδοξία, Τσιάμη Μαρία, Τσιμπανάκος Δημήτρης.

Για το Συνέδριο Νεολαίας

Γκαμπένης Κων, Θασίτη Βασιλική, Καλοπίτα Κωνσταντίνα, Καλοπίτας Γιώργος, Κατράνη Ταξία, Κωνσταντής Ευστάθιος, Μαργέτη Νεφέλη, Μητρομάρας Γιώργος, Παναγιωτοπούλου Αναστασία, Τσεμπερίδου Ευδοξία και Τσιμπανάκος Δημήτρης.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

Ζώγας Γιώργος, Ματίκας Στέργιος, Νάτζιου Μαρία, Πάντζιος Κων. Σκούρας Αναστάσιος και Τέγος Βασίλης

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Αντζούρης Γαρύφαλλος, Βαζή Δήμητρα, Κουκότσικας Γιώργος, Παπαϊωάννου Θανάσης, Παπατόλιας Απόστολος

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Διανελλάκης Ιωάννης, Φλέρης Γιώργος, Ψιμοπούλου Κλεοπάτρα

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ

Σαμαρά Μαρία και Σπανός Δημήτρης

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Κοφινάς Φώτιος

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Κοχύλης Δημήτρης

ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

Φλωρούς Σπύρος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου