ΕΛΛΑΔΑ

Τον σκότωσε και τον πέταξε σε χαράδρα!

τον-σκότωσε-και-τον-πέταξε-σε-χαράδρα-26483

Τον Απρίλιο του 2012, είχε βρεθεί σε χαράδρα στην παλαιά εθνική οδό Ιωαννίνων –Τρικάλων, η σορός ενός 36χρονου άνδρα.

Σήμερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δράστης της στυγερής δολοφονίας ήταν ένας 48χρονος o οποίος εργαζόταν μαζί με τον 36χρονο σε μεταφορική εταιρεία της Θεσσαλονίκης.

Λίγους μήνες πριν το έγκλημα, ο δράστης απολύθηκε και τότε, όπως φαίνεται, οργάνωσε τη δολοφονία του πρώην συναδέλφου του.

Ο δράστης -που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει χρέη από τζόγο- έστησε ένα εικονικό δρομολόγιο για μεταφορά χρημάτων από την Θεσσαλονίκη προς τα Γρεβενά. Απευθύνθηκε στην εταιρεία που πρόσφατα τον είχε απολύσει και φαίνεται πως οι ισχυρισμοί του έπεισαν.

Έτσι τον Μάρτιο του 2012 ξεκίνησε μαζί με τον 36χρονο πρώην συνάδελφό του, με άγνωστο για την ώρα χρηματικό ποσό. Οι δύο άντρες σταμάτησαν με το φορτηγάκι τους σε πάρκινγκ και τότε ο δολοφόνος πυροβόλησε τον άτυχο υπάλληλο στο κεφάλι με ένα υποπολυβόλο τύπου ’’SCORPION’’ και τον σκότωσε.

Ο δράστης πριν φύγει έριξε το πτώμα στη χαράδρα που υπάρχει στο σημείο, πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Οι συγγενείς του θύματος δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Στις 04 Απριλίου το πτώμα εντοπίστηκε στην χαράδρα και ξεκίνησαν οι έρευνες οι οποίες ολοκληρώθηκαν χθες με τη σύλληψη και την ομολογία του δράστη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στον Εύοσμο, σε Δ.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο τύπου SCORPION που έφερε γεμιστήρα με τρία φυσίγγια, ένα μπαστούνι του BASEBALL και ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Επίσης, σε έρευνα στην πατρική κατοικία του συλληφθέντα στον Νομό Πέλλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο τύπου FLOBERT , ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα πιστόλι κρότου και φυσίγγια

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου