ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτική κόντρα για το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ.

πολιτική-κόντρα-για-το-πόρισμα-της-ελ-α-29536

Στις επιφυλάξεις στελέχων του ΣΥΡΙΖΑ για το πόρισμα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τις καταγγελίες κακοποίησης των συλληφθέντων της Κοζάνης, αλλά και στην κριτική που προηγήθηκε σε βάρος του υπουργού Δημόσιας Τάξηςγια το θέμα, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Σε δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου παρατήρησε πως είναι απορίας άξιο πώς ένα κόμμα που δηλώνει κοινοβουλευτικό, επιμένει να θεωρεί πιο αξιόπιστους τους ισχυρισμούς κατηγορουμένων για ένοπλες ληστείες και τρομοκρατικές ενέργειες, από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και τα αποδεικτικά στοιχεία της Αστυνομίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αντιληφθεί τις ευθύνες του και «να απολογηθεί τουλάχιστον για τον χαρακτηρισμό του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια,ως “νεοναζί” και των αστυνομικών ως “βασανιστών”».

Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και η απρέπεια έχουν τα όριά τους, τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.

Είχε προηγηθεί δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη με την οποία συνέστησε επιφυλακτικότητα έναντι του πορίσματος της ΕΛ.ΑΣ..

«Η αλληλεγγύη των Σωμάτων Ασφάλειας μεταξύ τους είναι επίσης γνωστή», πρέπει «να είμαστε καχύποπτοι και να κρατάμε μικρό καλάθι», εκτίμησε μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου