ΕΛΛΑΔΑ

27χρονος μεταφερόταν από εντατική σε εντατική με αποτέλεσμα να πεθάνει!

27χρονος-μεταφερόταν-από-εντατική-σε-εν-30960
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η μητέρα του 27χρονου, που σύμφωνα με τη ίδια κατέληξε ψάχνοντας μάταια για εντατική, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου.
Ο 27χρονος έγινε «μπαλάκι» των γιατρών καθώς μεταφερόταν άσκοπα από εντατική σε εντατική, με αποτέλεσμα να πεθάνει, αναφέρεται στην καταγγελία της μητέρας.
Στη μήνυση, που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον των υπευθύνων του Νοσοκομείου του Ρίου, τους οποίους κατηγορεί για εμπορία θέσεων στη μονάδα εντατικής θεραπείας και πλαστογράφηση της υπογραφής του νεκρού συζύγου της.
«Τον πέταξαν σαν σκυλί», είπε η μητέρα.
Το 2009 ο 27χρονος χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» του Μεσολογγίου με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Δυο ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε, σύμφωνα με την μήνυση, στο νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε στην εντατική. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε το πραγματικό μαρτύριο για τον 27χρονο καθώς μετά την πρόθεση του νοσοκομείου να τον βγάλει από την εντατική άρχισαν να τον περιφέρουν από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, μέχρι που κατέληξε.
protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου