ΕΛΛΑΔΑ

Αδειάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ν.Θεοδωρίδη για τα Ιμια

αδειάζει-ο-συριζα-τον-ν-θεοδωρίδη-για-τ-31328

Αλλάζει τακτική η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και διαχωρίζει την θέση του κόμματος από τις ακραίες απόψεις που εκφράζονται τελευταία από στελέχη, με πρώτη κίνηση παραδειγματισμού την αποπομπή, καθώς φαίνεται, του Νάσου Θεοδωρίδη από τη θέση του εκπροσώπου στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής, με αφορμή τα σχόλιά του για τα Ιμια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την σχετική απόφαση μετέφερε στον κ.Θεοδωρίδη κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ λίγο νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, είχε σχολιάσει, με ανάρτηση στο Twitter, ότι οι απόψεις του κ.Θεοδωρίδη, δεν είναι οι επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι προσωπικές απόψεις του Ν.Θεοδωρίδη απέχουν παρασάγγας από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπροσωπούν κατ’ ουδένα τρόπο», ανέφερε.

Πηγές της Κουμουνδούρου σημείωσαν με νόημα ότι «οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής». Και συμπλήρωσαν ότι ο κ.Θεοδωρίδης δεν μπορεί πλέον να εκπροσωπεί το κόμμα στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νάσος Θεοδωρίδης, με αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αποκαλεί τα Ιμια όπως τα ονομάζουν οι Τούρκοι, δηλαδή «Καρντάκ», ενώ διατείνεται ότι οι βραχονησίδες δεν ανήκουν στην Ελλάδα αλλά στην γειτονική χώρα.

Διαβάστε ακόμη: «Καρντάκ» τα Ιμια για στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου