ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για το σχόλιο Ντίμη Αργυρόπουλου κατά Στουρνάρα

εισαγγελική-παρέμβαση-για-το-σχόλιο-ν-32247

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε το σχόλιο του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ντίμη Αργυρόπουλου στην προσωπική σελίδα του στο Facebook σχετικά με τον φάκελο με τη σφαίρα που στάλθηκε στον Γιάννη Στουρνάρα.

Ειδικότερα, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου, ζήτησε από την κρατική ασφάλεια να διερευνήσει αν διεπράχθησαν τα αδικήματα της «πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος και διατάραξη της ειρήνης των πολιτών».

Για παρορμητικό σχόλιο και χιούμορ μιλά ο κ. Αργυρόπουλος, η σελίδα του οποίου στο Facebook του οποίου έχει πάρει «φωτιά».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Παρέμβαση της δικαιοσύνης ζητούσε η ΝΔ στην οργισμένη αντίδρασή της που μιλούσε για «πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτηση» με την οποία «καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να ’φυτέψουν’ σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα».

«Ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. Ντίμης Αργυρόπουλος με μια πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να ’φυτέψουν’ σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

»Καλούμε τον κ. Καμμένο να καταδικάσει ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την απαράδεκτη ’παρότρυνση’ του συνεργάτη του, αλλιώς θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός. Επίσης, καλούμε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει τις διαδικασίες εναντίον του στελέχους των ΑΝ.ΕΛ.».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου