ΕΛΛΑΔΑ

«Λαβράκι» για την Αστυνομία στην Καβάλα

λαβράκι-για-την-αστυνομία-στην-καβά-51131

Συνελήφθησαν, το βράδυ της Πέμπτης, στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας της πόλης, δύο άνθρωποι, ηλικίας 45 και 37 ετών και ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι οι δράστες διακινούν ναρκωτικές ουσίες, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες, σε κατάστημα και σε Ι.Χ. αυτοκίνητο των δραστών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 555 γρ.
•μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
•πλήθος νάιλον συσκευασιών
Επίσης, στην κατοχή των δύο δραστών, ηλικίας 42 και 37 ετών, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 740 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 45χρονος, παρέλαβε από τον 37χρονο χρηματικό ποσό, προκειμένου να του διαθέσει ακατέργαστη κάνναβη. Ακολούθως μετέβη στην οικία του 42χρονου, όπου παρέδωσε το χρηματικό ποσό και παρέλαβε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 255 γρ., η οποία και εντοπίστηκε στο όχημα του 45χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Πηγή: xanthipress.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου