ΕΛΛΑΔΑ

Μιχαλολιάκος:Πολιτική καθάρση τώρα

μιχαλολιάκοςπολιτική-καθάρση-τώρα-51424
Στην εξοντωτική για τον ελληνικό λαό οικονομική πολιτική του μνημονίου αναφέρθηκε μιλώντας στη βουλή ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ τόνισε την ανάγκη να υπάρξει κάθαρση, «αλλιώς ο λαός δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στα άδικα και αναποτελεσματικά, αυτά, μέτρα».
Αναφερόμενος στη φορολόγηση των ακινήτων, ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως «δεν υπάρχει πιο υγιής και πατριωτική επένδυση απ’ το να επενδύεις στην πατρίδα σου στα ακίνητα. Αγόραζαν οι μικρομεσαίοι 2-3 διαμερίσματα για κάποια νοίκια και κάποια έσοδα. Αυτοί τιμωρούνται. Υπάρχουν δέκα διαφορετικοί φόροι για τα ακίνητα. Εκεί που μπορούν εύκολα να βρουν τα χρήματα, δεν βλέπουμε να υπάρχει και καμία σοβαρή μέριμνα, έρευνα, πραγματική διάθεση για τιμωρία και κάθαρση, να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα, να τιμωρηθούν οι κλέφτες».
Σημείωσε επίσης ότι «ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι εξοντωτικός. Για το κίνημά μου, δεν υπάρχει πιο άδικος φόρος απ’ τον έμμεσο. Είναι άδικο να πληρώνει ο φτωχός συνταξιούχος, το ίδιο με τον μεγαλοεπιχειρηματία και τον εφοπλιστή. Αντί να κερδίσει όμως το κράτος, έχασε. Ταυτόχρονα έχουμε λαθραία τσιγάρα, όπως την δεκαετία του ’50. Γίνεται εμπόριο και της φορολογικής ταινίας απ’ τα περίπτερα. Εκεί έχει καταντήσει η Ελλάδα».
«Πιστεύω πως όλα αυτά που σχεδιάζει η κυβέρνηση θα αποτύχουν. Μακάρι να επιτύχουν. Γιατί εγώ βλέπω την ανεργία να αυξάνει και την οικονομία ήδη κατεστραμμένη. Καταψηφίζουμε το νομοσχέδιο. Καταστρέφεται η χώρα. Ο καθείς ας διαλέξει το δρόμο που πρέπει να πάρει» κατέληξε ο κ. Μιχαλολιάκος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου