Βενιζέλος προς πρώην βουλευτές: Μπείτε μπροστά

Τελευταία ενημέρωση: 2013-01-10, 13:45:34
Βενιζέλος προς πρώην βουλευτές: Μπείτε μπροστά
Από τους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να μπουν μπροστά στις εκδηλώσεις του κόμματος στην πορεία προς το συνέδριο, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνάντηση που είχαν σήμερα. Συγκεκριμένα τους κάλεσε "να μπείτε μπροστά στις εκδηλώσεις που πρέπει να γίνουν, στη λειτουργία των Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου και των Περιφερειακών Οργανωτικών Επιτροπών" 

Επίσης τους κάλεσε να συζητήσουν για την λειτουργία της κυβέρνησης, τη στρατηγική του κόμματος, τις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ, για τη λίστα Λαγκάρντ και για την οικονομία. 

Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανασυγκροτηθεί ανοίγοντας μέτωπα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή. Σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε ότι το μέτωπο ήδη υπάρχει και είπε χαρακτηριστικά πως ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ "μας το φέρνει στο πιάτο". Επίσης σημείωσε ότι χρειάζεται "καθαρό μέτωπο με τη Χρυσή Αυγή, με την πρωτοβουλία που έχουμε πάρει για το ρατσισμό και την ξενοφοβία".

Επιπλέον αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, όπου ψήφισαν 240.000 ψηφοφόροι και συνέκρινε την προσέλευση αυτή με την αντίστοιχη του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, όπου ψήφισαν 120.000.

Τέλος υπογράμμισε οτι δεν πρέπει να έχουμε αξιώσεις οι οποίες «υπερβαίνουν τα ευρωπαϊκά μέτρα των Σοσιαλιστικών Κομμάτων». 

Αναφέρθηκε, δε, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος Ολάντ, ο οποίος παρά τον εκλογικό θρίαμβο «έχασε τη δημοτικότητά του και βρίσκεται μπροστά σε πολύ μεγάλα διλήμματα μέσα σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα γιατί η ευρωπαϊκή πραγματικότητα και οι ευρωπαϊκοί συσχετισμοί είναι πάρα πολύ σκληροί».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=