ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στο… μικροσκόπιο Λαζόπουλος και Μουτσινάς

αποκαλυπτικο-στο-μικροσκόπιο-λαζόπ-54454

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, με αποτέλεσμα τα στελέχη των σταθμών να αποφασίζουν την τελευταία στιγμή τι πρόγραμμα θα βγάλουν στον αέρα τον επόμενο μήνα.

Από την… αβεβαιότητα αυτή, δεν γλιτώνουν ούτε ονόματα πρώτης γραμμής, όπως είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Αν και το όνομά του είναι ταυτισμένο με την επιτυχία, αφού οι δουλειές που φέρουν την υπογραφή του σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις, εντούτοις τους τελευταίους μήνες ο δημοφιλής καλλιτέχνης εργάζεται πάνω σε μία ιδέα του, χωρίς όμως, να γνωρίζει με σιγουριά πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί.
Ο λόγος για τη σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ», που όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα του Newsit, ο Λάκης επιθυμεί να τη βγάλει ξανά στον αέρα, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ωστόσο, τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας δεν έχουν αποφασίσει οριστικά, αν η σειρά θα βγει στον αέρα αυτή τη σεζόν, ή θα την κρατήσουν για την επόμενη, με την ελπίδα ότι θα… στρώσουν τα οικονομικά δεδομένα και θα αυξηθούν τα διαφημιστικά έσοδα.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αυτή την περίοδο στον ALPHA μελετούν το κόστος της σειράς, περνώντας την κυριολεκτικά από το… μικροσκόπιο, αφού ναι μεν λογικά θεωρούν ότι η σειρά με την υπογραφή του Λαζόπουλου θα έχει επιτυχία, αλλά από την άλλη, γνωρίζοντας ότι η διαφημιστική πίττα συνεχώς μειώνεται, θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα φέρει έσοδα στο κανάλι!
Στο… μικροσκόπιο όμως, των στελεχών του ALPHA βρίσκεται και μία ακόμα εκπομπή και συγκεκριμένα το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» που σκοπεύουν να παρουσιάσει ο Νίκος Μουτσινάς. Έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού, προσπαθούν να δουν αν είναι τώρα καλή περίοδος για να το βγάλουν στον αέρα, ή θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη σεζόν, ευελπιστώντας σε πιο… δυνατές οικονομικά μέρες.
Οι αποφάσεις και για τα δύο αυτά καινούργια προγράμματα αναμένεται να ληφθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς αν πάρουν το πράσινο φως θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα ώστε να βγουν στον αέρα το Φεβρουάριο. Εν αναμονή λοιπόν, για να δούμε αν στον ALPHA αποφασίσουν να τις βγάλουν φέτος στον αέρα, ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη σεζόν…!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου