ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καμμένος αναζητά 16 βουλευτές για να προτείνει παραπομπή Παπανδρέου

ο-καμμένος-αναζητά-16-βουλευτές-για-να-π-54466
Συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με βασικό θέμα την διερεύνηση των κοινοβουλευτικών συσχετισμών ώστε το κόμμα του Πάνου Καμμένου να ζητήσει την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την λίστα Λαγκάρντ που θα ζητεί την παραπομπή και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Ο Πάνος Καμμένος θα μεταφέρει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος το περιεχόμενο των συζητήσεων που είχε σήμερα με τον διαγραφέντα βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος φέρεται να στηρίζει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, ανάλογες συναντήσεις να γίνουν και με τους επίσης ανεξάρτητους βουλευτές Γ. Κασαπίδη και Θοδ. Σολδάτο με σκοπό να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των 30 βουλευτών που απαιτούνται, ώστε να κατατεθεί το αίτημα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι και η Χρυσή Αυγή που έχει επίσης εκφράσει την άποψη ότι πρέπει να παραπεμφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου διαθέτει ικανό αριθμό βουλευτών ώστε να επιτευχθεί ο αριθμός των 30, αθροιστικά με τους βουλευτές του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος σκοπεύει να προτείνει την παραπομπή και του Λουκά Παπαδήμου, με βασικό επιχείρημα ότι οι επικεφαλής όλων των κυβερνήσεων κατά την προηγούμενη διετία είναι υπόλογοι για παράβαση καθήκοντος, επειδή δεν μερίμνησαν να αξιοποιηθεί από τις φορολογικές και δικαστικές αρχές η λίστα Λαγκάρντ.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου