ΕΛΛΑΔΑ

O επισμηνίας και η γυναίκα του είχαν στήσει… «ροζ» κύκλωμα

o-επισμηνίας-και-η-γυναίκα-του-είχαν-στή-54498
Από την Αλεξανδρούπολη… στα Χανιά με δράση που θα τη ζήλευε το πιο μεγάλο «ροζ» κύκλωμα στην Ελλάδα.
Ο λόγος για έναν επισμηνία της 115 Π.Μ. και τη σύζυγό του, οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με τον αδελφό της γυναίκας, καθώς αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά, με «δόλωμα» το επικίνδυνο θηλυκό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις τους είχαν συστήσει ομάδα, η οποία με απατηλά μέσα και αναφορά ψευδών γεγονότων ως αληθινά, αποσπούσε χρήματα από ανύποπτα άτομα, που έκαναν σχέση με τη γυναίκα.
Ειδικότερα, ο επισμηνίας υπηρετούσε στην Αλεξανδρούπολη, όπου σε συνεργασία με τον κουνιάδο του, και τη σύζυγό του εκμεταλλεύτηκε τη σχέση που έκανε με έναν υποσμηναγό, από τον οποίο και απέσπασε 280.000 ευρώ, προκειμένου να μη δημοσιοποιήσει, όπως τους έλεγε τη σχέση τους.
Η ομάδα είχε αναπτύξει μεγάλη δράση στην Αλεξανδρούπολη και είναι άγνωστο το ποσό που έχει πάρει από ανύποπτοους πολίτες.
Ο υποσμηναγός έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της γυναίκας και το θέμα έχει αναλάβει ο Ανακριτής.
Αφού όμως η δράση του κυκλώματος μαθεύτηκε στη Θράκη, ο επισμηνίας θέλησε να πάρει -και πήρε τελικά- μετάθεση στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά και στην 115 Π.Μ., όπου και μετακόμισαν οι τρεις μαζί με τα πεθερικά της, αλλά και τα δύο ανήλικα παιδιά της.
Η γυναίκα, σε συνεργασία με τον σύζυγο και τον αδερφό της, δεν ξέχασε τις συνήθειές της και άρχισε να συνάπτει σχέση με πολλούς διαφορετικούς άνδρες.

cretalive.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου