ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη για τη δολοφονία στη Μανωλάδα

σύλληψη-για-τη-δολοφονία-στη-μανωλάδα-55168

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σχημάτισε η Αστυνομία σε βάρος ενός 45χρονου Ρουμάνου, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 41χρονης συζύγου του το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο πρόχειρο παράπηγμα που διέμεναν, στη Μανωλάδα Ηλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ζευγάρι έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος, διαπληκτίστηκε έντονα και στη συνέχεια ο 45χρονος χτύπησε τη σύζυγό του, κατ’ επανάληψη τόσο με τα χέρια του όσο και με αντικείμενα, όπως κατσαβίδι, βαριοπούλα, ψαλίδι και μαχαίρι, με αποτέλεσμα η 41χρονη να εκπνεύσει επί τόπου.

Μετά την πράξη του ο 45χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρισκόμενος υπό την επήρεια οινοπνεύματος, συνέχισε να διαμένει στο παράπηγμα δίπλα από τη νεκρή γυναίκα του, μην έχοντας προφανώς συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε χθες το πρωί από τον αδελφό της, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή και την αναζητούσε. Μόλις ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βάρδας εντόπισαν τον 45χρονο και τον συνέλαβαν, αφού τον θεώρησαν ως ύποπτο.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, ο 45χρονος ομολόγησε, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, την πράξη του, ενώ σε έρευνα που έγινε στο πρόχειρο παράπηγμα, οι αστυνομικοί βρήκαν το κατσαβίδι, τη βαριοπούλα, το ψαλίδι και ένα μαχαίρι αντικείμενα, τα οποία είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης.

Επίσης από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βάρδας με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή Αμαλιάδας, απ’ όπου έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου