ΕΛΛΑΔΑ

Ευ. Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ρίξει την κυβέρνηση

ευ-βενιζέλος-ο-συριζα-θέλει-να-ρίξει-τ-55208

Ακραίο πολιτικό τυχοδιωκτισμό χρεώνει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ιπποκράτους και Κουμουνδούρου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό ρεσάλτο, θέλει να παρεμποδίσει την κυβέρνηση να λειτουργήσει, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, θέλει να οδηγήσει τη χώρα στο χάος», σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εν αναμονή της κατάθεσης από την αξιωματική αντιπολίτευση πρότασης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες και του ίδιου.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και να αποκτήσει προοπτική τώρα που έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο αναφοράς».

«Πρόκειται λοιπόν», συνεχίζει, «για μία εκδήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού ακραία, για μία έφοδο, ένα ρεσάλτο το οποίο είναι επανάληψη της προσπάθειας που έκανε προεκλογικά και έχασε».

«Έξι μήνες μετά τις εκλογές θα ξαναχάσει», εκτιμά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και καταλήγοντας σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «συγκρούεται με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συγκρούεται με το ΠΑΣΟΚ». «Συγκρούεται ο κ. Τσίπρας μαζί μου, είναι μια λάθος επιλογή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου