ΕΛΛΑΔΑ

Χρ. Καραγιαννίδης: Έχω αντιασφυξιογόνες μάσκες και ρόπολα, ας με συλλάβουν

χρ-καραγιαννίδης-έχω-αντιασφυξιογόν-56939

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες επιχειρήσεις της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ και τη Βίλα Αμαλία έδωσε με σημερινές του δηλώσεις ο βουλευτής Χρήστος Καραγιαννίδης.

«Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει», δήλωσε στον ρ/σ Βήμα Fm.

«Τα ρόπαλα αυτά», συνέχισε, «είναι σαν αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα».

«Πριν γίνω βουλευτής ήμουν και πολίτης και εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Όταν κάναμε διαδηλώσεις ο ίδιος ο κομματικός οργανισμός φέρνει τέτοια σημαιάκια με ρόπαλα τα όποια χρησιμεύουν στην αλυσίδα που προστατεύει την πορεία», πρόσθεσε ο κ. Καραγιαννίδης και διερωτήθηκε: «Είναι παράνομο;».

Αναφορικά με την εκκένωση της Βίλας Αμαλία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μία προσπάθεια της αστυνομίας «να εκκενώσει χώρους που υπάρχουν σημεία αντίστασης και αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές».

«Είναι χώρος αντίστασης και παρέμεινε για 22 χρόνια γιατί είναι ένας χώρος στον οποίο ελεύθερα μπορούσες να πας να παρακολουθήσεις οτιδήποτε. Το αν είναι κατάληψη δημόσιου χώρου ας αφήσουμε να το λύσει η Δικαιοσύνη όταν και αν θα γίνει η δίκη», συμπλήρωσε.

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δικαίωμα να βάζουν τα ρόπαλα και τα μπουκάλια όπου επιθυμούν. Δεν έχουν όμως δικαίωμα να υποθάλπουν τρομοκράτες, παράνομους καταληψίες δημοσίων κτιρίων και καταστροφείς της περιουσίας φτωχών βιοπαλαιστών», σχολιάζει η Χρυσή Αυγή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου