Ζητάει και τα ρέστα ο Παπακωνσταντίνου

Τελευταία ενημέρωση: 2013-01-04, 12:20:54
Ζητάει και τα ρέστα ο Παπακωνσταντίνου
Αφού έσβησε τα ονόματα των συγγενών του από τη λίστα Λαγκάρντ προκαλώντας πολιτικό σεισμό, τώρα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζητάει και τα ρέστα, παρουσιάζοντας εαυτόν ως… θύμα!

Ο πρώην υπουργός οικονομικών φαίνεται πως έχει ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή για τη στιγμή που θα κληθεί ενώπιον της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο ίδιος μιλώντας στα Νέα όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά κάνει λόγο και για χοντροκομμένη αλλοίωση εις βάρος του!

Λέει χαρακτηριστικά: «Αν η λίστα έχει πράγματι αλλοιωθεί και πολύ περισσότερο με την αφαίρεση συγγενικών μου προσώπων, θα πρέπει η Δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές να διερευνήσουν άμεσα ποιός είχε το κίνητρο να κάνει μια τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση με στόχο την ενοχοποίησή μου».

Κάνει επίσης λόγο για «κατασκευή ενόχου» λέγοντας: «Δεν έχω καμία σχέση με το αδίκημα το οποίο θίγει κατ’ εξοχήν εμένα, καθώς πρόκειται για μια αλλοίωση που δεν είχα κανένα κίνητρο να κάνω» και επαναλαμβάνει ότι δεν θα γίνει η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός.

 protothema.gr


Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=