Ο Έλληνας που με 82 ευρώ κέρδισε μισό εκατομμύριο!

Τελευταία ενημέρωση: 2013-01-04, 11:43:33
Ο Έλληνας που με 82 ευρώ κέρδισε μισό εκατομμύριο!
Πολλοί προσπαθούν να κερδίσουν το πρωτοχρονιάτικο λαχείο και να γίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη εκατομμυριούχοι.


Κάποιοι άλλοι παίζουν τα λεφτά τους –πολλά ή λίγα– στα χαρτιά και άλλοι προσπαθούν να γίνουν οι άρχοντες της ρουλέτας....

Για τον παίκτη του πόκερ Σωτήρη Κουτούπα τα χαρτιά δεν είναι αυτό που λέμε «μόνο για το καλό».

Ο Έλληνας Τζον Τάραμας από τα Νέα Βρασνά Θεσσαλονίκης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο European Poker Tour στην Πράγα, αποκομίζοντας συνολικά 510.000 ευρώ, τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία που έχει σημειώσει Έλληνας παίκτης πόκερ.

Με μόλις 82 ευρώ έπαιξε σε δύο online προκριματικά τουρνουά και κατάφερε να κερδίσει το πακέτο συμμετοχής στο τουρνουά (αξίας 5.300 ευρώ), δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο και πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια.

Στο μόλις τρίτο του live τουρνουά κατάφερε να επιβιώσει τον σκληρό ανταγωνισμό των 865 παιχτών, να ξεπεράσει κορυφαίους επαγγελματίες και να βγει δεύτερος, πίσω από τον Σουηδό νικητή του τουρνουά Ramsi Jelassi, ο οποίος κέρδισε 835.000 ευρώ.

Όπως είπε στο voria.gr ο Σωτήρης Κουτούπας, μόλις πριν λίγες ημέρες έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί τι έχει πετύχει, το μεγάλο έπαθλο που κέρδισε και το τι σημαίνει η επιτυχία του για την ανάδειξη της Ελλάδας στο αθλητικό, αγωνιστικό πόκερ, που στη χώρα μας αναπτύσσεται με μικρά, αλλά σταθερά βήματα.


newsbomb.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=