ΕΛΛΑΔΑ

Στις 29 οι συλλήψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών

στις-29-οι-συλλήψεις-για-το-κύκλωμα-ναρκ-59972
Συνεχίζεται η επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί, τρεις εκ των οποίων βρίσκονται ήδη στα χέρια των Αρχών. Οι συλλήψεις έχουν φτάσει τις 29 και έγιναν χθες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο Βόλο, το Αγρίνιο και τη Θεσσαλονίκη. Προηγήθηκαν πολύμηνες έρευνες κατά τις οποίες «παγιδεύτηκαν» τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων προσώπων.
Οι τρεις συλληφθέντες αστυνομικοί υπηρετούσαν στις παραπάνω πόλεις. Πρόκειται για έναν αστυνόμο β’, ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος δίωξης ναρκωτικών του Βόλου, και δυο αρχιφύλακες, εκ των οποίων ο ένας υπηρετούσε στο τμήμα αλλοδαπών Θεσσαλονίκης κι ο άλλος στην Ασφάλεια Αγρινίου.
Όπως προέκυψε από τις εκατοντάδες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, οι αστυνομικοί είχαν συναλλαγές με Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών, στους οποίους υπόσχονταν άλλοτε διάφορες ποσότητες προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες για τη δράση άλλων κυκλωμάτων ναρκωτικών και άλλοτε ευνοϊκές καταθέσεις σε κατηγορούμενους που εμπλέκονταν σε υποθέσεις ναρκωτικών.
Στην υπόθεση εμπλέκονται κι άλλοι αστυνομικοί σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για συνέργεια σε παραβάσεις που αφορούν τα ναρκωτικά, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα άτομα που είναι έγκλειστοι για υποθέσεις ναρκωτικών σε διάφορες φυλακές της χώρας.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου