ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ύποπτος για τη ληστεία στη Νέα Ερυθραία

συνελήφθη-ύποπτος-για-τη-ληστεία-στη-ν-77130

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Κρυονερίου.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στη zougla.gr, αναφέρουν ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να εντόπισαν έναν από τους τέσσερις δράστες οι οποίοι τα ξημερώματα της Παρασκευής εισέβαλαν σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με δυνάμεις της Αστυνομίας που είχαν σπεύσει στο σημείο. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό. Οι ληστές απέσπασαν διά της βίας το αμάξι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και διέφυγαν με αυτό.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ της Παρασκευής, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν τυχαία έλεγχο σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επενέβαιναν δύο άτομα. Οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι οι επιβάτες έφεραν πάνω τους ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι. Αμέσως προέβησαν στη σύλληψη του οδηγού, ενώ ο συνοδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Ο συλληφθείς έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι ένας από τους τέσσερις δράστες. Οι πληροφορίες συγκλίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Παράλληλα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι εντός του κλεμμένου τζιπ βρέθηκαν και στοιχεία τα οποία παραπέμπουν σε 20χρονο αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Η Αστυνομία δεν είχε σταματήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, την ίδια στιγμή που οι εικόνες από το κατεστραμμένο μέσα σε ρέμα στο τέλος της Λεωφ. Κρυονερίου αυτοκίνητο έκαναν συνεχώς τον γύρο των εγχώριων Μ.Μ.Ε..

Πληροφορίες μέσα από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως υπήρξε μια αναδιανομή των αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου με τέτοιον τρόπο, ώστε να φαίνεται πως οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον σε άλλα σημεία.

Με αυτόν τον τρόπο και εφόσον οι ληστές βρίσκονταν κρυμμένοι ακόμα εκεί, θα αυξάνονταν οι πιθανότητες να εντοπιστούν και να συλληφθούν, καθώς θα είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως οι αστυνομικοί έλεγχοι έχουν ελαττωθεί και το ενδιαφέρον της Αστυνομίας έχει μεταφερθεί σε διαφορετική περιοχή της Αττικής.

Ζougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου