ΕΛΛΑΔΑ

«Πουλάω ακίνητα και ουδείς τα αγοράζει»

πουλάω-ακίνητα-και-ουδείς-τα-αγοράζε-82420

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στον «Αγγελιοφόρο» ο πρώην αντιπρόεδρος Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος έδωσε τα εύσημά του στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον Γιάννη Στουρνάρα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αντιμετώπισαν μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες πολύπλοκα προβλήματα και επέτυχε (η κυβέρνηση) τις καλύτερες δυνατές λύσεις», τονίζει ο πρώην υπουργός. Ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, επαναλαμβάνει την πρότασή του για συμμετοχή του Ε. Βενιζέλου και του Φ. Κουβέλη στο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει από τον αναμενόμενο ανασχηματισμό.

Όσο για τους εσωκομματικούς τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ εν όψει του συνεδρίου, υπογραμμίζει ότι η αλλαγή ηγεσίας δεν είναι το κυρίαρχο ζήτημα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την αγανάκτηση του κόσμου, είπε: «Η κατάσταση είναι δύσκολη όπως ξέρουμε όλοι. Για μερικούς είναι αφόρητη. Είναι λογικό να υπάρχουν εστίες έντασης, αγανάκτησης και να πολλαπλασιάζονται διαμαρτυρίες. Αν τώρα με κοινωνική έκρηξη θέλετε να περιγράψετε κάποιου είδους επαναστατική ατμόσφαιρα, τότε όχι, αυτό δεν το βλέπω».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να τονίσει, δίχως διάθεση για χιούμορ, πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αδυναμία να… καταβάλει τους φόρους που οφείλει.

«Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει», είπε .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου