Αιχμηρό σχόλιο Κεδίκογλου για τη στάση Die Linke στη Bundestag

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-30, 18:59:13
Αιχμηρό σχόλιο Κεδίκογλου για τη στάση Die Linke στη Bundestag


  Αμεση ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη στάση του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς που καταψήφισε στη Bundestag τη συμφωνία για το ελληνικό πακέτο, γνωστοποιώντας ότι θα προσφύγει κατά της απόφασης στο Συνταγματικό Δικαστήριο.

Με αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα ήταν το σχόλιο που επεφύλαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τη στάση του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) στη σημερινή ψηφοφορία στη Bundestag  .

Το Die Linke καταψήφισε τη συμφωνία για το ελληνικό πακέτο, με τον επικεφαλής του, Μπερντ Ρίξινγκερ, να ανακοινώνει ότι το κόμμα του θα προσφύγει κατά της απόφασης της γερμανικής Βουλής στο Συνταγματικό Δικαστήριο.

«Ο Μπερντ Ρίξινγκερ, ο ’καλός φίλος’ που περιέφερε ο κ. Τσίπρας στις συγκεντρώσεις του στην Αθήνα και το αδερφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία σκοπεύουν να προσφύγουν εναντίον της κύρωσης της συμφωνίας διάσωσης της Ελλάδας... Δείξε μου το φίλο σου να σου ποιος είσαι», ήταν το καυστικό σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=