Π. Καμμένος: «Όχι» στην παράδοση της εθνικής άμυνας στους δανειστές

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-30, 18:27:18
Π. Καμμένος: «Όχι» στην παράδοση της εθνικής άμυνας στους δανειστές Την ανάγκη να μείνει ανοιχτή η αμυντική βιομηχανία της χώρας υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντηση που είχε με εργαζόμενους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

«Την ημέρα που ακόμα και ο Μπερίσα ζητά την επέκταση της Μεγάλης Αλβανίας μέχρι την Πρέβεζα, την ίδια ημέρα που ακόμα και οι δανειστές ζητάνε την κατάργηση της θητείας, δηλαδή την κατάργηση των Ενόπλων Δυνάμεων, η κυβέρνηση με εντολές της τρόικας αποφασίζει να κλείσει τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες και ιδιαίτερα τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Αναφερόμενος μάλιστα στην πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συγχώνευση της ΕΒΟ και της ΠΥΡΚΑΛ έκανε λόγο για πολιτική απόφαση «η οποία θα παραδώσει την εθνική κυριαρχία της χώρας και την εθνική άμυνα στα χέρια των δανειστών».

Η αμυντική βιομηχανία αποτελεί εγγύηση για την εθνική ακεραιότητα της χώρας, επισήμανε, τονίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι κοντά στον αγώνα των εργαζομένων.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=