ΕΛΛΑΔΑ

Εκτροχιασμός τρένου λόγω… καταιγίδας

εκτροχιασμός-τρένου-λόγω-καταιγίδα-83811

Με λεωφορεία εξυπηρετήθηκαν οι 130 επιβάτες

Σώοι είναι και οι 130 επιβάτες της αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη και εκτροχιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Πολύσιτο της Ξάνθης, λόγω των προβλημάτων που δημιούργησαν στη γραμμή οι κακές καιρικές συνθήκες. Σημειωτέον ότι στη γραμμή έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, «λόγω των ισχυρών και παρατεταμένων βροχοπτώσεων τις βραδινές ώρες δημιουργήθηκε πρόβλημα στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Αλεξανδρούπολης Θεσσαλονίκης, στη περιοχή Πολύσιτο Ξάνθης».

«Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διερχόμενη αμαξοστοιχία Ιntercity με αριθμό 91 να βγει στο σημείο αυτό έξω από τις ράγες και να ακινητοποιηθεί στις 9:20 το πρωί. Στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη επέβαιναν 130 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Οι επιβάτες θα μεταφερθούν με λεωφορεία στον τελικό τους προορισμό. Η λειτουργία της γραμμής έχει προσωρινά διακοπεί και στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη» καταλήγει η ανακοίνωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου