Εκτροχιασμός τρένου λόγω... καταιγίδας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-30, 15:09:53
Εκτροχιασμός τρένου λόγω... καταιγίδας

Με λεωφορεία εξυπηρετήθηκαν οι 130 επιβάτες

Σώοι είναι και οι 130 επιβάτες της αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη και εκτροχιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Πολύσιτο της Ξάνθης, λόγω των προβλημάτων που δημιούργησαν στη γραμμή οι κακές καιρικές συνθήκες. Σημειωτέον ότι στη γραμμή έχει διακοπεί η κυκλοφορία.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, «λόγω των ισχυρών και παρατεταμένων βροχοπτώσεων τις βραδινές ώρες δημιουργήθηκε πρόβλημα στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Αλεξανδρούπολης Θεσσαλονίκης, στη περιοχή Πολύσιτο Ξάνθης».

 

«Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διερχόμενη αμαξοστοιχία Ιntercity με αριθμό 91 να βγει στο σημείο αυτό έξω από τις ράγες και να ακινητοποιηθεί στις 9:20 το πρωί. Στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη επέβαιναν 130 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Οι επιβάτες θα μεταφερθούν με λεωφορεία στον τελικό τους προορισμό. Η λειτουργία της γραμμής έχει προσωρινά διακοπεί και στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=