ΕΛΛΑΔΑ

Πάγκαλος: Θέμα ηγεσίας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, να μην είναι συνέδριο χειροκροτητών όπως τα προηγούμενα

πάγκαλος-θέμα-ηγεσίας-στο-συνέδριο-το-83816

Τα διαδοχικά περάσματα του «δακτυλιδιού» στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να σταματήσουν, δήλωσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, θέτοντας και αυτός θέμα ηγεσίας ενόψει του συνεδρίου τον προσεχή Φεβρουάριο.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό NET FM δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν δεν το θέλει η πλειοψηφία των μελών του συνεδρίου πώς θα μείνει αρχηγός; Δεν το καταλαβαίνω. Νομίζω ότι όταν κάνουμε συνέδριο αυτομάτως τίθεται θέμα ηγεσίας, εκτός αν βλέπει κανείς τα συνέδρια ως συνέδρια χειροκροτητών όπως ήταν πολύ συχνά τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ μέχρι τώρα. Και στην αλλαγή ηγεσίας δυστυχώς όπως έγινε γιατί δεν ήταν έτσι, μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου έγινε σκληρή σύγκρουση για το ποιον θα βάλουμε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό. Μετά όμως άρχισαν τα περάσματα του δαχτυλιδιού, Σημίτης στον Γιώργο Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου στον Βενιζέλο…Δεν είναι πράγμα αυτά».

Αναφερόμενος στα σενάρια για διάλυση του ΠΑΣΟΚ και δημιουργία νέου φορέα στον χώρο της κεντροαριστεράς είπε ότι αυτά είναι αστειότητες. Όποιος θέλει να κάνει φορέα να σηκωθεί και να φύγει είπε για να προσθέσει: «Θα καθόμαστε να ταλαιπωρούμαστε μέσα σε ένα κόμμα που υφίσταται συνεχή απομείωση για να μην ακολουθήσουμε τον λαμπρό εκείνο αρχηγό; Πρέπει κάτι να πει όμως αυτός…».

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου