ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση Lidl στις καταγγελίες αρτοποιών

απάντηση-lidl-στις-καταγγελίες-αρτοποιών-84047

Απάντηση απέστειλε η Lidl σε δημοσίευμα με τίτλο: «Καταγγελίες αρτοποιών για ψωμί που πωλείται στα Lidl».

«Η Lidl Hellas κατά την 15ετή παρουσία της στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί στη χώρα μας και αυτό οφείλεται σε ένα σύνολο παραγόντων και κανόνων που ακολουθεί στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

Με βάση πάντοτε την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της και διεισδύει στις ελληνικές γειτονιές, δρώντας για το συμφέρον του Έλληνα καταναλωτή.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ενσωματώσει σε μέρος των καταστημάτων της γωνιές bake off όπου οι πελάτες της Lidl έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να προμηθεύονται αρτοσκευάσματα και προϊόντα εκλεκτής αρτοποιίας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Τα αρτοσκευάσματα αυτά αποτελούν προϊόντα προψημένης και κατεψυγμένης ζύμης, γεγονός που σαφώς απεικονίζεται στα καταστήματα της Lidl και συγκεκριμένα στις γωνιές bake off.

H Lidl Hellas εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για το σύνολο των προϊόντων της θα συνεχίσει και στο μέλλον, όπως πράττει έως σήμερα να προσφέρει ποιοτικά, ασφαλή προϊόντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου