ΕΛΛΑΔΑ

Και να ήθελα δε θα μπορούσα να έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα, διευκρινίζει ο Τατσόπουλος

και-να-ήθελα-δε-θα-μπορούσα-να-έχω-πηδήξ-85352
Να διευκρινίσει τι εννοούσε όταν δήλωσε «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», προσπάθησε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1.
«Το πολιτικό μου γραφείο δεν έβγαλε δελτίο τύπου να λέει: έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα. Δεν ήταν αυτή η σημασία της φράσης αυτής…», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας ότι ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου κειμένου, το οποίο απομονώθηκε και άλλαξε τελείως το νόημά της. Τόνισε μάλιστα πως και να ήθελε δε θα μπορούσε να πηδήξει την μισή Αθήνα ακόμη και αν έτρεχε με την ταχύτητα του φωτός!
Φυσικά η γυναίκα μου εκνευρίστηκε, παραδέχθηκε ο κ.Τατσόπουλος, όταν ρωτήθηκε από τον Γ.Παπαδάκη πώς αντέδρασε η γυναίκα του διαβάζοντας τη δήλωση που έγινε talk of the town και κατέστησε .
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η ιστορία αυτή με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφίλων πάει πίσω ενάμιση χρόνο πριν «στο 1821 και στο αστείο που έγραψε στο facebook κάποιος ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν gay. Αυτό αποδόθηκε σε μένα και το σκεπτικό που ακολούθησε ήταν …το είπε επειδή κι αυτός ήταν gay».
«Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος για τη Χρυσή Αυγή και ξύπνησα ομοφοβικός για το κόμμα μου. Αν το κόμμα μου θίγεται από αυτή τη φράση, μπορεί κάλλιστα να μην με συμπεριλάβει στις λίστες, μπορεί κάλλιστα να μην με ψηφίσει ο κόσμος», είπε και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια τεράστια παπάρα! Τους απαγχονίζανε τους ομοφυλόφιλους το 1821»

Παραδέχθηκε μάλιστα πως έχει πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και πως αν ο ίδιος ήταν δε θα είχε κανένα πρόβλημα να το παραδεχθεί. «Δε θα το έκρυβα, θα ήταν καμάρι μου» πρόσθεσε.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου