ΕΛΛΑΔΑ

Έγινε μελισσοκόμος με ξένες κυψέλες!

έγινε-μελισσοκόμος-με-ξένες-κυψέλες-86502
Έβγαζε μέλι από τα μελίσσια που… έκλεβε από άλλους μελισσοκόμους και το πωλούσε, ένας 71χρονος ο οποίος εντοπίστηκε από το θύμα της τελευταίας του κλοπής. Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Γιαννιτσών αποκάλυψε ότι είχε ρημάξει τις κυψέλες σε όλη την Πέλλα!
Ο 53χρονος μελισσουργός που είχε καταγγείλει στις 17 Νοεμβρίου ότι είχαν κάνει φτερά δύο κυψέλες του αξίας 280 ευρώ από το Ελευθεροχώρι της Πέλλας, οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη του δράστη. Τελικά, ο 71χρονος ταυτοποιήθηκε όχι μόνο γι’ αυτή την κλοπή αλλά και για άλλες τέσσερις, αφού στην αγροτική περιοχή του Πενταπλάτανου Πέλλας και στην αποθήκη του στα Γιαννιτσά βρέθηκαν και άλλες κλεμμένες κυψέλες.

Συνολικά κατασχέθηκαν τέσσερις από τις κυψέλες που είχε κλέψει από έναν 70χρονο, άλλες οκτώ άδειες ξύλινες κυψέλες και 52 καπάκια από τις κυψέλες που είχαν κλαπεί από έναν 43χρονο, δυο από τις κλεμμένες κυψέλες ενός 40χρονου και τέσσερις διπλές ξύλινες κυψέλες που είχαν κλαπεί από τον πατέρα του. Άλλες εννέα κυψέλες που βρέθηκαν και την κατοχή τους δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο δράστης, ερευνάται από πού προέρχονται. Σε βάρος του 71χρονου που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου