ΕΛΛΑΔΑ

Ο πατέρας του νεκρού αστυνομικού ξεσπά

ο-πατέρας-του-νεκρού-αστυνομικού-ξεσπ-86824
«Η απελευθέρωση του εγκληματία που σκότωσε το γιο μου ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Εξυσε μια πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ. Το κράτος ξέχασε τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν όλη την Ελλάδα να κλάψει. Πέρασαν δύο χρόνια από τότε. Εμείς θρηνούμε, αυτοί λησμονούν».
Τα λόγια αυτά βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του Χρήστου Σκυλογιάννη, πατέρα του 22χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσε νεκρός μαζί με τον συνάδελφό του Γιάννη Ευαγγελινέλη από τα πυρά των κακοποιών στου Ρέντη.
Ο κ. Σκυλογιάννης επευθύνεται στους δολοφόνους του παιδιού του: «Αν εγώ σκότωνα το δικό τους παιδί, τι θα έκαναν; Η απάντηση είναι μάλλον ότι θα με έσφαζαν. Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα. Αν και αυτό που αξίζει σε τέτοιους ανθρώπους είναι ηλεκτρική καρέκλα. Δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ για το κακό που μας έκαναν».
Για τη συγγνώμη που ζήτησε από τις οικογένειες ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Καραγκούνης: «Πώς να δεχτώ μία συγγνώμη όταν δύο χρόνια μετά η δίκη των δολοφόνων δεν έχει γίνει και ο ένας από τους τέσσερις δράστες κυκλοφορεί ελεύθερος; Τι έκαναν στην πράξη εμάς όλο αυτόν τον καιρό; Μας ξέχασαν. Μας έδωσαν μια αποζημίωση και μας άφησαν».

Ελεύθερος Τύπος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου