ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανείς απειλές Κασιδιάρη ενώπιον στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

πρωτοφανείς-απειλές-κασιδιάρη-ενώπι-89393

Χυδαίες και συνάμα προκλητικές εκφράσεις εκστόμισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, εν μέσω έντασης που επικρατούσε στην περιοχή της Χερσονήσου Κρήτης, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Επί ποδός ήταν η αστυνομία με δύο διμοιρίες, που έστησαν οδοφράγματα, αποκλείοντας το ξενοδοχείο σε ακτίνα 150 μέτρων. Ωστόσο, στη Χερσόνησο, από νωρίς συγκεντρώθηκαν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση οπαδών της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν μπροστά στα μπλόκα των αστυνομικών, οι οποίοι «περνούσαν από κόσκινο» όσους ζητούσαν να περάσουν.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μαζί με οπαδούς του κόμματος επιχείρησαν να περάσουν το μπλόκο της αστυνομίας για να έρθουν… τετ α τετ με τους διαδηλωτές, κάτι που όμως δεν τους επετράπη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακούγεται στο βίντεο του cretalive.gr να λέει: «Θα τους γ… όλους. Έχεις τον λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ»! Στη συνέχεια, απειλεί τους αστυνομικούς με μήνυση «για παράβαση καθήκοντος» και λέει χαρακτηριστικά: «Εσείς κάθεστε και τον π… και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;».

Πηγή: cretalive

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου