Αλ. Παπαρήγα: «Όχι» σε κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-25, 19:40:36
Αλ. Παπαρήγα: «Όχι» σε κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ

 

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα σε ομιλία της στη διάρκεια εκδήλωσης για τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ«Αρχίζετε να μοιάζετε παντού στο ΠΑΣΟΚ και στην τακτική και στις μεθόδους προπαγάνδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συμμετοχής στο μέλλον σε κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ. «Για σκεφθείτε το ΚΚΕ να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ή να μετέχει σε μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ που ενώ στα χαρτιά δεν αμφισβητεί το μονοπωλιακό-καπιταλιστικό χαρακτήρα της ΕΕ, στην πράξη αμφισβητεί μόνο τη γερμανική κυριαρχία στην ευρωζώνη», υπογράμμισε.

«Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι το ΚΚΕ πρέπει να αλλάξει, να γίνει συνιστώσα του, ουσιαστικά να δεχθεί την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διανθίζει τις θέσεις του με κάποια αμφισβήτηση της ευρωζώνης ή και του ΝΑΤΟ τις ακυρώνει αφού συμμαχεί με κόμματα της Ευρώπης, το ΚΕΑ, που ουσιαστικά ζητούν η ΕΕ να μεταλλαχθεί σε Ευρώπη των εργαζομένων και να αυτοδιαλυθεί το ΝΑΤΟ», πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα.

 Τέλος, η κ. Παπαρήγα σημείωσε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι και θα είναι μαζί με το λαό, στην πρώτη γραμμή «γιατί και μόνο η εφαρμογή των μέτρων που πάρθηκαν με τα Μνημόνια είναι πραγματική κόλαση, χώρια στα καινούργια που μας περιμένουν αν δεν υπάρξει αποφασιστική αντεπίθεση ρήξης και ανατροπής».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=