ΕΛΛΑΔΑ

Θ.Πάγκαλος: Ο κ. Τατσόπουλος έπρεπε να είχε διαγραφεί

θ-πάγκαλος-ο-κ-τατσόπουλος-έπρεπε-να-ε-89488

Την άποψη ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος θα έπρεπε να είχε διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες δηλώσεις του, εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Τατσόπουλου, ο κ. Πάγκαλος παρατήρησε ότι παραπέμπουν στις εκφράσεις που χρησιμοποιούν στα συνθήματά τους οι οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων στα γήπεδα. Χαρακτηριστικό των συνθημάτων αυτών, είπε, είναι ότι υποτιμούν τη γυναίκα και μετατρέπουν τη σεξουαλική πράξη ως πράξη βίας του άνδρα κατά της γυναίκας.

«Είναι πάρα πολύ σοβαρό ότι αυτός ο άνθρωπος κάθεται στα έδρανα της αριστεράς και δεν τον πέταξαν έξω από την κοινοβουλευτική τους ομάδα … Αν ήταν στο ΠΑΣΟΚ θα τους ζητούσα να τον διαγράψουν για αυτά που είπε», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Αμεση ήταν η απάντηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη μέσω twitter. «Aκουσα πως ο κ. Παγκαλος, τώρα που έμεινε εκτός Βουλης, αλλά και ΠΑΣΟΚ (;), θέτει υποψηφιότητα για το πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ! Λέω να του πούμε όχι», ήταν το ειρωνικό του σχόλιο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου