ΕΛΛΑΔΑ

Επί ποδός η αστυνομία στη Χερσόνησο Κρήτης για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

επί-ποδός-η-αστυνομία-στη-χερσόνησο-κρ-89552

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην Χερσόνησο Κρήτης, όπου το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε ξενοδοχείο της πόλης.

Το ξενοδοχείο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με ομιλίες των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Γιώργου Μπαρμπαρούση και Χρήστου Παππά, βρίσκεται από νωρίς υπό αστυνομικό κλοιό.

Η αστυνομία έχει στήσει οδοφράγματα, αποκλείοντας το ξενοδοχείο σε μεγάλη ακτίνα και ελέγχοντας όσους ζητούν να εισέλθουν.

Μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν, φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μαζί με οπαδούς τους επιχείρησαν να περάσουν το μπλόκο της αστυνομίας και να πλησιάσουν τους διαδηλωτές, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε ότι «δεν είναι δυνατόν 50 και 100 άτομα να παρακωλύουν μια νόμιμη συγκέντρωση ενός εκλεγμένου κόμματος».

Ακόμη έκανε λόγο για παράβαση καθήκοντος εκ μέρους της αστυνομίας, που δεν συλλαμβάνει διαδηλωτές, που σύμφωνα με τον βουλευτή έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε οχήματα οπαδών της Χρυσής Αυγής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου