ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή των ομολογιούχων στα γραφεία της ΝΔ

εισβολή-των-ομολογιούχων-στα-γραφεία-90732

Δεκάδες ομολογιούχοι εισέβαλαν σήμερα το μεσημέρι της στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με αίτημα να μην προχωρήσουν τα σχέδια για νέο «κούρεμα» των ομολόγων τους, ενώ ακόμη ζητούν λύση για το πρώτο «κούρεμα».

Οι ομολογιούχοι βρίσκονταν από νωρίς συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία της ΝΔ, αναμένοντας να πραγματοποιηθεί συνάντηση που είχαν προγραμματίσει με τον γραμματέα της ΝΔ Μ.Κεφαλογιάννη.

Όταν έμαθαν ότι η συνάντηση δεν θα γίνει, λόγω άλλης υποχρέωσης του κ. Κεφαλογιάννη, εισέβαλαν στα γραφεία, ενώ κάποιοι εκσφενδόνισαν και αυγά στις φωτογραφίες των προέδρων του κόμματος, που βρίσκονται στην είσοδο του κτιρίου.

Τελικά, αντιπροσωπεία τους έγινε δεκτή από τον γενικό διευθυντή της ΝΔ Κώστα Τζιμάρα, ενώ όπως έγινε γνωστό θα τους δεχθεί και ο κ. Κεφαλογιάννης αργότερα, στη Βουλή.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τσιμάρας, είπε στους δημοσιογράφους ότι οι εκπρόσωποι των ομολογιούχων ενημέρωσαν για το πρόβλημά τους και οι θέσεις τους καταγράφηκαν.

«Είπαμε στους εκπροσώπους ότι θα στηρίξουμε διαδικασία σειράς συναντήσεών τους με τους υπουργούς της Κυβέρνησης για μια δίκαιη λύση στο πρόβλημά τους. Ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης κινήθηκε στην ίδια γραμμή» είπε ο κ. Τσιμάρας και ενημέρωσε ότι στο κλίμα αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομολογιούχων με τη διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ο εκπρόσωπος των ομολογιούχων Γιώργος Κλαυδιανός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει να τηρηθεί η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για λύση στο πρόβλημά τους.

Αναφερόμενος στα επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού, ο κ. Κλαυδιανός τα χαρακτήρισε έκτροπα. «Δεν ήταν ο σκοπός μας τα έκτροπα αλλά να γίνει πράξη η προεκλογική δέσμευση», είπε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου