ΕΛΛΑΔΑ

Αισθητή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία από τη Δευτέρα

αισθητή-πτώση-θα-σημειώσει-η-θερμοκρα-135689

Αισθητή πτώση, της τάξεως των τριών με πέντε βαθμών Κελσίου, θα σημειώσει από τη Δευτέρα η θερμοκρασία, κυρίως στην ανατολική και νότια Ελλάδα. Ο φθινοπωρινός καιρός θα διατηρηθεί έως την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε ο υδράργυρος αναμένεται να σημειώσει εκ νέου άνοδο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα καιρικά φαινόμενα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους από την Κυριακή, με πολύ ισχυροί βοριάδες και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στα ανατολικά, με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας στις ίδιες περιοχές.

Αντίστοιχο θα είναι το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα και την Τρίτη, με περαιτέρω μικρή πτώση της θερμοκρασίας στην ανατολική Ελλάδα, με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Την Τετάρτη η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες θα περιοριστούν στα κεντρικά και νότια, με εξασθένηση από την Πέμπτη. Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν σε ένταση τα 5 μποφόρ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου