Ο Τσίπρας για το Estelle

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-20, 12:51:06
Ο Τσίπρας για το Estelle
«Σε αυτό το ιστιοφόρο επιβαίνουν δυο μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Και θα ήθελα να εκφράσω εκ  μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την αμέριστη συμπαράστασή μας, αλλά και να τονίσω ότι αισθανόμαστε περήφανοι που σε αυτήν την αποστολή ανθρωπιστικής αλληλεγγύης συμμετέχουν δυο μέλη της Κοινοβουλευτική μας Ομάδας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με το πλοίο Estelle το οποίο νωρίτερα αναχαιτίστηκε από το ισραηλινό ναυτικό. Η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ έγινε πριν ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή. 

«… Το Estelle μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, ειρήνης και αδελφοσύνης που πλέει τούτες τις ώρες στα ήρεμα και ζεστά νερά της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και κατευθύνεται σε ένα φιλόξενο, πλην όμως αποκλεισμένο λιμάνι, στο λιμάνι της Γάζας.

Γνωρίζω, βέβαια, ότι οι εχθροί της ειρήνης και της συνεργασίας των λαών έχουν ισχυρά όπλα. Ας γνωρίζουν, όμως, και αυτοί ότι πιο ισχυρό όπλο απ’ όλα τα οπλικά συστήματα είναι το όπλο της αλληλεγγύης των λαών.

Και αυτό το ισχυρό όπλο εμείς απέναντι σε κάθε λαό, ακριβώς επειδή θέλουμε να αξιοποιούμε αυτό το όπλο και για τη δική μας προστασία και θέλουμε τούτη την ώρα την αλληλεγγύη όλων των λαών της Ευρώπης και του κόσμου, το όπλο της αλληλεγγύης θα το έχουμε ψηλά στις αξίες και τις δράσεις μας».  

 enikos.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=