ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος σε οικογενειακή επιχείρηση Αθίγγανων που διακινούσαν ναρκωτικά

τέλος-σε-οικογενειακή-επιχείρηση-αθί-141775
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας. Συνελήφθησαν τρεις Αθίγγανοι, εκ των οποίων ένας 44χρονος άνδρας, η 42χρονη σύζυγός του και μία 61χρονη συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, μεταφοράς, προμήθειας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και αφορούσαν σε διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, οργανώθηκε χθες το μεσημέρι συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε αρχικά στην πόλη της Χαλκίδας το Ι. Χ. αυτοκίνητο του ζευγαριού.
Μετά από δυναμική επέμβαση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:
Δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους 101 γραμμαρίων.

Το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών.

Ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι του ζευγαριού, εντός του καταυλισμού των ΡΟΜΑ στη Χαλκίδα, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ., του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, εντοπίστηκε και συνελήφθη η 61χρονη συνεργός τους, ενώ βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
Δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,6) γραμμαρίων.
Ένα κινητό τηλέφωνο.
Διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την συσκευασία δόσεων των ναρκωτικών ουσιών (νάιλον τεμάχια, ψαλίδι κ.λ.π.).

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι το ζευγάρι προμηθευόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποσότητες ηρωίνης από την Αθήνα Αττικής, τις οποίες κατείχε στο σπίτι του και στην συνέχεια διέθετε, με την συνδρομή της 61χρονης, σε διάφορους χρήστες στη περιοχή της Χαλκίδας, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου