ΕΛΛΑΔΑ

Άρθρο για τη Χρυσή Αυγή σε σελίδα της Κου Κλουξ Κλαν

άρθρο-για-τη-χρυσή-αυγή-σε-σελίδα-της-κο-144206
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κου Κλουξ Κλαν φιλοξενείται εδώ και λίγες μέρες άρθρο για τη Χρυσή Αυγή με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων του ελληνικού κόμματος στη Νέα Υόρκη…
Στο άρθρο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του «Κόμματος των Ιπποτών», οι οποίοι είναι μία από τις έξι οργανώσεις που φέρουν το όνομα της Κου Κλουξ Κλαν, αναφέρεται ότι η «υπερεθνικιστική παράταξη Χρυσή Αυγή εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την ελληνική διασπορά. Ενα παρακλάδι της παράταξης λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας».
Στο ίδιο άρθρο αναφέρονται αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που φέρνουν τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, ωστόσο παραλείπονται επιμελώς οι σφοδρότατες αντιδράσεις των Ελλήνων της Νέας Υόρκης που αντιτάχθηκαν στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στην πόλη τους.

Το άρθρο τονίζει ότι «σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε στην ελληνική διασπορά το εθνικιστικό όραμα της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αντισταθούμε στην πολυπολιτισμική και ανθελληνική ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων».

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου