ΕΛΛΑΔΑ

Mεροκάματο του τρόμου

mεροκάματο-του-τρόμου-146775
Μπροστά σε ένοπλους μεθυσμένους βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι σε απορριμματοφόρο του δήμου Φαιστού, έξω από το χωριό Αντισκάρι, στην Κρήτη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες όταν το απορριμματοφόρο με τους εργαζόμενους πήγε έξω από το χωριό, στα πλαίσια του δρομολογίου του, προκειμένου να μαζέψει τα σκουπίδια. Τότε, εμφανίστηκαν μπροστά στους υπαλλήλους της καθαριότητας, δύο άνδρες σε κατάσταση μέθης που κρατούσαν κυνηγετικά όπλα.
Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήταν τόσο πολύ μεθυσμένοι που δεν είχαν καμία αίσθηση της κατάστασης. Φώναζαν, έβριζαν και απειλούσαν, κραδαίνοντας τα όπλα τους δεξιά και αριστερά τρομοκρατώντας τους ανθρώπους που εκείνη την ώρα έβγαζαν το μεροκάματο τους.
Στη θέα τον μεθυσμένων οπλισμένων ανδρών, οι υπάλληλοι της καθαριότητας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προτίμησαν να αφήσουν κατά μέρος την αποκομιδή των απορριμάτων και να κοιτάξουν τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα. Έτσι το απορριμματοφόρο, έκανε στροφή και έφυγε από το χωριό.
prismanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου