ΕΛΛΑΔΑ

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 19χρονο στη Θάσο

μεθυσμένος-οδηγός-παρέσυρε-και-σκότω-147748

Δεν έφτανε που εγκατέλειψε αβοήθητο το ζευγάρι των νεαρών που παρέσυρε τρέχοντας με υπερβολική ταχύτητα αν και βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ο ασυνείδητος οδηγός είχε και το θράσος να καταφύγει στην αστυνομία για να δηλώσει ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο κάνοντας πως δεν γνωρίζει τίποτα…

Οι δυο νεαροί επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση στα Λιμενάρια της Θάσου, όταν ξαφνικά ένα διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και τους εκτίναξε σε απόσταση αρκετών μέτρων.

Όμως, ο ασυνείδητος οδηγός δεν σταμάτησε για να βοηθήσει τα άτυχα θύματα, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί. Τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν από διερχόμενους οδηγούς στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το 19χρονο αγόρι ήταν ήδη νεκρό ενώ η κοπέλα που τον συνόδευε παρέμεινε για νοσηλεία έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν την περιγραφή του αυτοκινήτου του δράστη, ο οποίος έπεσε μόνος του στα χέρια των αστυνομικών όταν πήγε στο τμήμα για να δηλώσει κλοπή του οχήματός του. Οι αστυνομικοί, που κατάλαβαν αμέσως ότι ο 43χρονος ήταν μεθυσμένος, του έκαναν τις κατάλληλες ερωτήσεις και αμέσως έπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να ομολογήσει τελικά ότι αυτός οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο. Έτσι συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου