ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η ληστεία-μαμούθ

εξιχνιάστηκε-η-ληστεία-μαμούθ-151453
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, μια από τις μεγαλύτερες ένοπλες ληστείες, που έγινε πριν από ένα χρόνο στη Κρήτη σε βάρος χρηματαποστολής, από την οποία είχε αφαιρεθεί χρηματικό ποσό άνω του 1.000.000 ευρώ.
Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση του υλικού, που προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία καθώς και τα εγκληματολογικά εργαστήρια και ύστερα από μεθοδικές έρευνες και αναζητήσεις της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων δραστών της ένοπλης ληστείας.
Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, με την συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, εντοπίστηκαν σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, οι τέσσερις δράστες και συνελήφθησαν.
Οι δράστες είναι ηλικίας 34, 30 33 και 31 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

flashnews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου