ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκαν τους ληστές

βρήκαν-τους-ληστές-153480
Τους τρεις φυσικούς αυτουργούς αλλά και το άτομο που διαδραμάτισε ρόλο προπομπού εκτιμά ότι έχει στα χέρια της η αστυνομία με την προανάκριση για την υπόθεση της θεαματικής ληστείας της χρηματαποστολής στις Βασιλειές στην Κρήτη ,με τη λεία να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, να βρίσκεται σε εξέλιξη κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Στο πλαίσιο της χτεσινής επιχείρησης που ξεκίνησε οι αρχές προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία τέσσερις νεαροί, δυο αδέρφια και δυο ξαδέρφια, ήταν άμεσα εμπλεκόμενοι ενώ η εμπλοκή και ο ρόλος των υπόλοιπων εξετάζεται.
Τα αποτυπώματα σε ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για τη ληστεία ήταν σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς το στοιχείο που άνοιξε το δρόμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Τα αποτυπώματα όπως προέκυψε από την ταυτοποίηση της αστυνομίας άνηκαν σε 34χρονο από το Ηράκλειο ο οποίος και τέθηκε υπό στενή παρακολούθηση με τους αστυνομικούς να γίνονται η σκιά του ενώ άμεσα διατάχθηκε και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
Χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος προκειμένου η έρευνα της ασφάλειας Ηρακλείου να ολοκληρωθεί έχοντας κυριολεκτικά ερευνηθεί κάθε πτυχή της κινηματογραφικής ληστείας αλλά και η εμπλοκή όλων των πρωταγωνιστών.
prismanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου