ΕΛΛΑΔΑ

«Άδειασαν» μίνι μάρκετ και αρχιτεκτονικό γραφείο

άδειασαν-μίνι-μάρκετ-και-αρχιτεκτο-155147
Και «πεινασμένοι» και… «θεριακλήδες» ήταν οι τρεις νεαροί αλλοδαποί που παραβίασαν την είσοδο ενός μίνι μάρκετ στην πόλη της Ρόδου και το… άδειασαν στην κυριολεξία, κλέβοντας κυρίως τρόφιμα και καπνό αξίας 3.000 ευρώ!
Η διάρρηξη είχε γίνει πριν από μια εβδομάδα, αλλά οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 19, 22 και 22 χρόνων ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος τους. Η έρευνα στο σπίτι τους οδήγησε στην ανεύρεση ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών που είχαν κλέψει και στις 23 Σεπτεμβρίου από ένα αρχιτεκτονικό γραφείο.
Μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε στους δικαιούχους και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία απέλασης καθώς και οι τρεις βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα.
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά… επτά τσάντες με διάφορα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών τους έκλεψε από τα σπίτια δυο γυναικών τα οποία διέρρηξε στο Μεσολόγγι, ένας 35χρονος Έλληνας! Όμως, συνελήφθη και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στα θύματα, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μεσολογγίου.

Τρεις διαρρήξεις σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας είχε διαπράξει από τις 27 Απριλίου μια σπείρα τεσσάρων ανήλικων τσιγγάνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Σπάρτης και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα. Οι δράστες, που είχαν κλέψει χρήματα, χρυσαφικά και διάφορα αντικείμενα, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου