ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Άνευ ουσίας η επίσκεψη Νταβούτογλου

συριζα-άνευ-ουσίας-η-επίσκεψη-νταβούτ-155314
Τη στάση της Τουρκίας που εμμένει στην τακτική αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, επισημαίνει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Α. Νταβούτογλου, χθες στην Αθήνα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι είναι υπέρ της βελτίωσης των σχέσεων της χώρας μας με την Τουρκία. Ωστόσο, όπως σημειώνει, για να γίνει κάτι τέτοιο -το οποίο θα είναι προς όφελος και των δύο λαών- πρέπει να υπάρξουν και βήματα από την πλευρά της γείτονος. Προσθέτει,επίσης, ότι οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Νταβούτογλου προς τους Έλληνες δημοσιογράφους αποδεικνύουν ότι η Τουρκία έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της εν όψει της επίπονης αλλά αναγκαίας προσπάθειας που πρέπει να καταβληθεί για να γυρίσει σελίδα στις διμερείς σχέσεις.
«Υπό το φως των δηλώσεων αυτών αλλά και των χθεσινών δύο παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου, καθώς και μιας παράβασης του FIR Αθηνών, επισκέψεις σαν τη χθεσινή συνοψίζονται σε απλή ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, άνευ ουσίας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου