ΕΛΛΑΔΑ

Ξέρουν τους ληστές του κοσμηματοπωλείου στον Παλαμά

ξέρουν-τους-ληστές-του-κοσμηματοπωλε-155685
Για… κλάματα ήταν, τελικά, η ληστεία που έκαναν οι δυο κακοποιοί σε ένα κοσμηματοπωλείο στον Παλαμά Καρδίτσας! Έκαναν τόσα λάθη, που η ταυτότητά τους δεν άργησε να εξακριβωθεί και παρ’ όλο που δεν έχουν συλληφθεί ακόμη, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ο 43χρονος αδελφός του ενός που φέρεται να συμμετείχε περιφερειακά στην ληστεία.
Το κλεμμένο εδώ και δέκα ημέρες από την ευρύτερη περιοχή του Παλαμά μοτοποδήλατο που άφησαν πίσω τους οι δράστες μαζί με τα κοσμήματα που άρπαξαν και τα όπλα τους όταν τράκαραν με… κάδο απορριμμάτων, «μίλησαν» και οδήγησαν τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση της ληστείας. Το ίδιο και ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν, που αποδείχθηκε ότι ανήκε στον έναν από τους ληστές, έναν 29χρονο Αλβανό!
Οι άνδρες της Ασφάλειας έθεσαν υπό παρακολούθηση το σπίτι του δεύτερου ληστή, ενός 38χρονου Έλληνα, ελπίζοντας ότι θα επέστρεφε σε αυτό μαζί με τον συνεργό του. Σύντομα διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος αδελφός του επικοινωνούσε συνεχώς τηλεφωνικά μαζί του και συνεννοήθηκαν να πάει να τους παραλάβει με το φορτηγάκι του. Καθώς τον παρακολουθούσαν, όμως, τους αντιλήφθηκε και διέκοψε το δρομολόγιό του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Σε βάρος των δραστών της ληστείας που αναζητούνται, ασκήθηκε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ εξετάζεται αν οι ίδιοι είχαν ληστέψει και παλιότερα το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο που είχε γίνει άλλες δυο φορές στόχος κακοποιών από τον Σεπτέμβριο του 2011!

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου