ΕΛΛΑΔΑ

Παραδόθηκε ο δολοφόνος και ψάχνουν το όπλο του

παραδόθηκε-ο-δολοφόνος-και-ψάχνουν-το-159374
«Ατύχημα» (!) χαρακτηρίζει την πισώπλατη εκτέλεση του 43χρονου συγχωριανού του ο 58χρονος δράστης του χθεσινού εγκλήματος στα Άσπρα Σπίτια Ηλείας που πήγε μαζί με τον δικηγόρο του ως την Αστυνομική Διεύθυνση στον Πύργο, όπου παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα!
Ο συνταξιούχος αστυνομικός δεν είχε μαζί του το όπλο που χρησιμοποίησε στη δολοφονία, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη και οι αστυνομικοί το αναζητούν ως πειστήριο. Η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα που έκανε την αυτοψία στη σορό του θύματος, διαπίστωσε ότι είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς και μάλιστα πισώπλατα!
Μετά τον διαπληκτισμό που είχαν ο δράστης και το θύμα λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία και τις απειλές κατά της ζωής του, ο 43χρονος είχε ξεκινήσει με το «παπάκι» του από τον οικισμό Χάνια της Τριποταμιάς με προορισμό το χωράφι της οικογένειάς του. Πίσω του ακολουθούσαν ο πατέρας και ο αδελφός του με το τρακτέρ. Όμως, ο 58χρονος τους προσπέρασε με το αυτοκίνητό του, έφτασε το μηχανάκι και το χτύπησε από πίσω. Αφού πάλεψε με τον 43χρονο, έβγαλε το κυνηγετικό όπλο του, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το αυτοκίνητό του μάρκας «Πεζό».

Ο δράστης ισχυρίστηκε πως ο 42χρονος του έκλεινε το δρόμο και για εκφοβισμό του χτύπησε ελαφρά το μηχανάκι. Όταν σταμάτησαν και άρχισαν να τσακώνονται, το θύμα του επιτέθηκε και τον χτύπησε με γροθιές με αποτέλεσμα να πάρει την καραμπίνα από το αυτοκίνητό του και να πυροβολήσει δύο φορές στον… αέρα! Τα σκάγια, όμως, βρήκαν στην πλάτη τον άτυχο άνδρα και ο 58χρονος προσπάθησε να φύγει, αλλά το αυτοκίνητό του είχε εγκλωβιστεί μέσα στο λιοστάσι κι έτσι έφυγε πεζός προς την Κρέστενα.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου